Chelaskin

Pompflacon van 30 ml

Chelaskin
45.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCHS30
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Chelaskin helpt om roodheid en blauwe plekken te verminderen na een behandeling met laser, skin roller, mesotherapie, filler, sclerotherapie, dermabrasie, rhinoplastiek, enzovoort.

  • Vrij van parabenen
  • Dermatologisch getest
  • Getest op Nikkel, Cobalt en Lood


Chelaskin is verpakt in een handige en hygiënische pompflacon van 30 ml.
Op voorraad - available
Chelaskin helpt om roodheid en blauwe plekken te verminderen na een behandeling met laser, skin roller, mesotherapie, filler, sclerotherapie, dermabrasie, rhinoplastiek, enzovoort. Daarnaast verlengt het de levensduur van fillers met de helft, dankzij de chelerende (bindende) werking van de anti-metaal proteasen. Ook zorgt Chelaskin voor een effectieve reiniging en verwijdert het de dermale afzettingen van zware metalen (ijzer, lood en zink) die het ouderwordingsproces van de huid bevorderen en de huid een doffe uitstraling geven.

De Chelaskin formule is verrijkt met functionele ingrediënten, zoals: Lactoferrine, Arbutine, Aloë Vera en Licorice extract.

Lactoferrine
Lactoferrine is een metaalbindend glycoproteïne die behoort tot de transferrine familie en in staat is het helingsproces te bevorderen dankzij de immunomodulerende eigenschappen. Daarnaast vergroot lactoferrine het aantal verbindingen van de componenten van de extracellulaire matrix, zoals collageen en hyaluronzuur. Deze verschillende effecten van lactoferrine verklaren de belangrijke rol ervan op de genezing van chronische wonden.

Arbutine
Arbutine is een hydro-glycoside die van nature voorkomt in de bladeren van de berendruif, bosbes, framboos en vele soorten peren. Arbutine heeft een sterk antioxidante werking zonder enige vorm van toxiciteit.

Licorice extract
Licorice extract werkt onder andere ontstekingsremmend, is goed tegen zweren en het is ook een goede anti-oxidant. De werking en het effect van dit extract zijn al heel lang bekend en worden ondersteund door meerdere wetenschappelijke publicaties.

Aloë Vera
Het bekende Aloë Vera is wetenschappelijk getest voor de behandeling van brandwonden en chronische wonden. Veel van de voordelen van Aloë Vera zijn toe te schrijven aan polysachariden die in de bladeren van de plant zitten.

Indicaties
Esthetische chirurgie: na gebruik van fillers, mesotherapie, needling, laserbehandeling, behandeling met radiofrequentie, verkleuring als gevolg van scleroserende middelen en meer.
Cosmetische chirurgie: rhinoplastiek, liposuctie, ooglidcorrectie, facelift en meer.
Thuisgebruik: donkere kringen, vasculaire imperfecties (couperose, telangiectasia, rosacea), anti-aging en meer.

Gebruik
Bij esthetische chirurgie dient Chelaskin direct na de behandeling te worden aangebracht.
Bij cosmetische chirurgie dient Chelaskin direct aan het eind van de procedure te worden aangebracht op de gezonde huid.
Bij thuisgebruik dient Chelaskin twee keer per dag (ochtend en avond) te worden aangebracht op de te behandelen huid.

Het is aan te raden om met het aanbrengen van een verband of make-up te wachten tot de Chelaskin volledig is opgenomen door de huid.

Download hier de Chelaskin flyer (Nederlandstalig)

Download hier de Chelaskin brochure (Engelstalig).

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review