ClearMask mondmasker

Bestel hier de ClearMask™ - hèt 100% transparante mondmasker dat terugpraat en lacht!

Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden. Verzending binnen Nederland altijd gratis.

De ClearMask is het enige mondmasker dat helemaal transparant is. Hierdoor zie je de persoon en niet het masker!

Ideaal bij mensen die doof of slechthorend zijn. Omdat bij de ClearMask de mond zichtbaar is, is het mogelijk om te liplezen en maakt het de communicatie een stuk makkelijker en beter. De ClearMask wordt momenteel veel gebruikt in het (speciaal) onderwijs, zowel door docenten als kinderen/studenten.

De ClearMask is ook fijn bij kinderen. Vaak zijn kinderen namelijk een stuk angstiger als hulpverleners zoals bijvoorbeeld artsen, verpleegkundigen en tandartsen, een mondmasker dragen. Maar ook op school zorgt de ClearMask er voor dat kinderen gewoon het gezicht kunnen zien en daardoor minder angstig zijn.

De ClearMask heeft gevormde "kussentjes" van foam, zodat het masker comfortabel op de neus en kin rust. De ClearMask wordt bevestigd middels een elastiek, dat eenvoudig kan worden aangesnoerd voor een ideale pasvorm.

Om het beslaan van het masker tegen te gaan is de ClearMask behandeld en zal niet beslaan door de uitgeademde lucht van de drager. Het gezicht en de mond blijven dus gedurende het gehele gebruik goed zichtbaar.

Behalve dat de ClearMask een goede aanvulling kan zijn binnen de zorg, kan het masker momenteel ook goed gebruikt worden in andere situaties waar een mondkapje gewenst is, maar waar het ook prettig is om het gezicht van iemand te kunnen blijven zien. Dan valt bijvoorbeeld te denken aan de kapper, logopedie, kinderopvang, schoonheidsspecialist, de conducteur in de trein, de stewardess in het vliegtuig, de leerkracht op school of de bediening in de horeca. Want zeg nou zelf, het is toch veel fijner om door iemand geholpen te worden die je gewoon kunt zien en die niet bijna volledig is verstopt achter een mondmasker.

I.v.m. hygiëne en kwaliteitsbehoud is het retoursturen van onze 100% transparante ClearMask mondmaskers niet mogelijk!

Bedrijven en instellingen (ook uit België) kunnen ook op rekening bestellen. Stuur een email met uw bestelling naar info@medimast.nl en vermeld hierbij het volledige factuur- en afleveradres en eventueel een eigen referentie en we sturen de ClearMask dan direct naar u toe. Per email ontvangt u dan de factuur die u per bankoverschrijving kunt voldoen.