Mondmaskers transparant

Bestel hier onze BendShape™ Mask en ClearMask™ transparante mondmaskers!

Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Verzending binnen Nederland altijd gratis.

Met transparante mondmaskers zie je de persoon en niet het masker! Dat is zoveel fijner voor een goede en heldere communicatie!

Transparante mondmaskers zijn ideaal bij mensen die doof of slechthorend zijn. Omdat de mond zichtbaar is, is het mogelijk om te liplezen en maakt het de communicatie een stuk makkelijker en beter. Onze transparante mondmaskers worden momenteel veel gebruikt in het (speciaal) onderwijs, zowel door docenten als kinderen/studenten.

Transparante mondmaskers zijn ook fijn bij kinderen. Vaak zijn kinderen namelijk een stuk angstiger als hulpverleners zoals bijvoorbeeld artsen, verpleegkundigen en tandartsen, een mondmasker dragen. Maar ook op school zorgen transparante mondmaskers er voor dat kinderen gewoon het gezicht kunnen zien en daardoor minder angstig zijn.

Om het beslaan van onze transparante mondmaskers tegen te gaan, zijn ze behandeld en zullen ze niet beslaan door de uitgeademde lucht van de drager. Het gezicht en de mond blijven dus gedurende het gehele gebruik goed zichtbaar.

Transparante mondmaskers kunnen op heel veel plekken waar een mondmasker verplicht of gewenst is een enorm toegevoegde waarde hebben als het prettig is om het gezicht van iemand te kunnen blijven zien. Dan valt bijvoorbeeld te denken aan de kapper, logopedie, kinderopvang, schoonheidsspecialist, de conducteur in de trein, de stewardess in het vliegtuig, de leerkracht op school of de bediening in de horeca. Want zeg nou zelf, het is toch veel fijner om door iemand geholpen te worden die je gewoon kunt zien en die niet bijna volledig is verstopt achter een mondmasker.

I.v.m. hygiëne en kwaliteitsbehoud is het retoursturen van onze transparante mondmaskers mondmaskers niet mogelijk!

Bedrijven en instellingen (ook uit België) kunnen ook op rekening bestellen. Stuur een email met uw bestelling naar info@medimast.nl en vermeld hierbij het volledige factuur- en afleveradres en eventueel een eigen referentie en we sturen de mondmaskers dan direct naar u toe. Per email ontvangt u dan de factuur die u per bankoverschrijving kunt voldoen.