OrthoSleeve


OrthoSleeve®
Braces en ondersteuning met Compression Zone Technology™
De dunste, meest comfortabele, makkelijk te dragen en effectieve braces.

De Orthosleeve® producten combineren de voordelen van medische, orthopedische ondersteuning met compressie. En dit in een dunne, lichte en comfortabele sleeve die pijn verlicht en de mobiliteit verbetert. De Compression Zone Technology® die elk OrthoSleeve® product bevat is een wetenschappelijk bepaalde mate van compressie die wordt uitgeoefend op anatomisch correctie zones van de gewrichten, spieren, pezen en ligamenten en zo de circulatie verbetert, ondersteuning en stabilisatie biedt en zwelling vermindert. Het resultaat? Pijnverlichting, verhoogde mobiliteit, groter vertrouwen en toegenomen comfort. En dit terwijl je door kan gaan met je actieve levensstijl.

OrthoSleeve® Compression Zone Technology® (CZT™) is een nieuwe manier bij het maken van orthopedische ondersteuningen. Deze baanbrekende technologie zorgt voor een goede ondersteuning in dunnere, meer comfortabele en discretere bandages. Het is niet langer nodig om zwaardere bandages te dragen zoals neopreen of frustrerende bandages met klittenband.

De Orthosleeve® producten geven je ondersteuning en pijnverlichting op elk gewenst moment van de dag. Je kan slapen OrthoSleeve® bandage om pijnvrij weer wakker te worden of je kan de OrthoSleeve® bandage dragen onder je kostuum, werkkleding, sportkleding, sokken, enz. Deze producten gaan waar jij gaat. Wij noemen dit Motion Comfort™.

De Compression Zone Technology® maakt gebruik van gepatenteerde compressie voor vasculaire verbetering en veiligheid. De OrthoSleeve® producten verbeteren de circulatie in plaatst van de circulatie te bemoeilijken zoals zwaardere bandages kunnen doen.

U kunt de Orthosleeve producten bestellen binnen de gehele EU, met uitzondering van het Verenigd Koningkrijk en Zweden. Dit in verband met distributierechten.